Faristols

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer de faristols.

Constituït per una solguda estructura de metrakilato amb una base de fusta.

Faristols per a esdeveniments i conferències

El lloguer de faristol és un complement de fàcil maneig i de transportar, ideal per a tot tipus de conferències, inauguracions, esdeveniments o actes especials. Segons l'espai es pot posar el faristol sobre els nostres escenaris de lloguer de 0,20m d'altura o regulable de 0,50m a 0,80m.

L'escenari de lloguer , també disponible escenaris per a la seva venda, és antilliscant i hidròfug i es compon de peces de 2x1m unint-se aquestes fins a aconseguir la mesura necessari per a l'esdeveniment. El lloguer d'escenari a Barcelona, ​​així com per a la resta de Catalunya, es complementa amb un faldó perimetral negre i escala d'accés en cas necessari, segons alçada de l´escenari. Si l'esdeveniment se celebra a l'aire lliure també disposem de para-sols per a protegir-nos del sol.

No dubti a sol·licitar informació referent els nostres productes, prepararem un projecte que s'adapti a les seves necessitats. Som especialistes en llogar carpesllogar tarimes per tota Catalunya. Comptem amb un gran equip de professionals, equips propis de muntatge i garantim als nostres clients la informació més detallada i el millor servei

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars