Cobriment Piscines

1 /

Eventop Carpas desenvolupa projectes complets i personalitzats per cobrir piscines de forma temporal.

Ha d´organitzar un esdeveniment en el seu jardí i necessita ampliar espai? Si disposa d'una piscina, no dubti en consultar-nos diferents opcions ja que podem cobrir la seva piscina amb la nostra tarima de lloguer, mantenint-la tal com la tingui, ja sigui plena o buida, i així podrà disposar de més espai de forma eventual per al seu esdeveniment. La tarima és capaç d'adequar-se a qualsevol espai necessari.

Les nostres tarimes de lloguer són de fabricació pròpia de fusta envernissada reforçades amb estructura d'alumini, el que els confereix un acabat formidable. Es compon d'un sistema modular de planxes de mesura 1x1mt. amb estructura rastrelada, desmuntables i acoblables entre si de màxima estabilitat i garanties de seguretat.

Les tarimes estan dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat de terra, creant una superfície compacta i flotant.

Si voleu donar un toc més especial al seu esdeveniment, oferim el servei de lloguer de carpes (carpes model modular, carpes model Eventop VIP o carpes Shading) amb opcions de diferents mides i colors, totes elles amb cortines de tancament del mateix color que les carpes o combinant colors.

No dubti a sol·licitar informació dels nostres serveis de lloguer de tarima o lloguer de carpes. Li oferirem un projecte personalitzat i adequat al seu esdeveniment.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars