Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Complements

Cobriment Piscines

1 /

Eventop Carpas desenvolupa projectes complets i personalitzats per cobrir piscines de forma temporal.

Podrà gaudir de més espai en el seu jardí, cobrint la seva piscina amb la nostra tarima, mantenint-la tal com la tingui, ja sigui plena o buida. La tarima és capaç d'adequar-se a qualsevol espai necessari. 

Les nostres tarimes són de fabricació pròpia de fusta envernissada reforçat amb estructura d'alumini, el que els confereix un acabat formidable.

Les tarimes estan dissenyades com aïllament tèrmic i d'humitat del sòl, creant una superfície compacta i flotant.

També oferim servei de lloguer de carpes, amb les nostres carpes model Eventop i carpes modulars, carpes amb cortines de tancament i de diferents mesures per poder adapatarnos a l'espai disponible. No dubti a sol·licitar informació de les nostres carpes.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.