WC Portàtil

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer de wc portàtils ecològics que funcionen mitjançant un sistema molt semblat al dels avions o trens. Amb aquest sistema, les matèries fecals es neutralitzen a l'interior del tanc sense que es desprengui cap classe d'olor, a causa del líquid neutralizant i totalment degradable que utilitzem per desinfectar els dipòsits dels sanitaris.

Aquestes cabines, segons el model, incorporen tots els accessoris d'un lavabo domèstic (tassa wc, urinari, rentamans, porta rotllos, miralls, il.luminació, dispensador de sabó i tovalloletes...) en un espai molt reduït. Els Wc Portàtils no necessiten cap tipus d'instal·lació (no s'han de connectar a cap xarxa d'aigua ni sanejament) i poden canviar-se de lloc a qualsevol moment.

WC Portàtils per esdeveniments


Així mateix, els wc portàtils poden implementar-se en qualsevol lloc, ja sigui un recinte d'oci i diversió (concerts, esdeveniments, noces, presentacions, etc...), per a exteriors o a dins d´un local.

També oferim WC portàtils de luxe que es poden instal·lar a l'interior de les nostres carpes. Disposem de carpes de lloguer en cas de necessitar ampliar l'espai per al seu esdeveniment o bé protegir-nos de l'a o del sol. El lloguer de carpes és ideal per a tot tipus d'esdeveniments, ja siguin esdeveniments corporatius o esdeveniments particulars. Es pot completar amb la nostra tarima de lloguer . Si l'esdeveniment ho requereix es pot instal·lar una tarima per a pista de ball amb faldó perimetral negre.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars