Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Complements

WC Portàtil

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer de wc portàtils ecològics que funcionen mitjançant un sistema molt semblat al dels avions o trens. Amb aquest sistema, les matèries fecals es neutralitzen a l'interior del tanc sense que es desprengui cap classe d'olor, a causa del líquid neutralizant i totalment degradable que utilitzem per desinfectar els dipòsits dels sanitaris.

Aquestes cabines, segons el model, incorporen tots els accessoris d'un lavabo domèstic (tassa wc, urinari, rentamans, porta rotllos, miralls, il.luminació, dispensador de sabó i tovalloletes...) en un espai molt reduït. Els Wc Portàtils no necessiten cap tipus d'instal·lació (no s'han de connectar a cap xarxa d'aigua ni sanejament) i poden canviar-se de lloc a qualsevol moment.

Així mateix, els wc portàtils poden implementar-se en qualsevol lloc, ja sigui un recinte d'oci i diversió (concerts, esdeveniments, noces, presentacions, etc...), per a exteriors o a dins d´un local.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.