Mobiliari Chillout

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer de mobiliari chill out amb el disseny i creació d'espais singulars, perquè sabem que cada esdeveniment requereix d'elements adequats.

L'ambientació s'aconsegueix amb la conjunció d'elements com la il·luminació led (canvi de color), mobiliari lounge o chill out (butaques, sofàs, taules altes amb tamborets, barra bar), cortinatges (Sistema Pipe & Drape) i altres elements de decoració i ornamentació (vés-les, canelobres, etc).

Mobiliari chill out per a esdeveniments

Eventop Carpas personalitza el seu acte corporatiu, si ho desitja, utilitzant elements d'impressió tals com l'aplicació de vinil (sobre el mobiliari lumínic o sobre panells retroil·luminats), planxes de foam impresa, *photocall i altres estructures de comunicació.

El mobiliari chill out és ideal com a complement en el lloguer de carpes.

El lloguer de carpes així como el lloguer de tarima per a actes adquireix cada vegada major presència en tot tipus d'esdeveniments, esdeveniments corportivos, casaments, esdeveniments esportius així com celebracions particulars o d'empresa, pel seu caràcter versàtil i ràpid muntatge i desmuntatge. Disposem de carpes model modular i carpes Eventop VIP, de fabricació pròpia, totes elles amb cortines de tancament, creant espais càlids i acollidors.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars

 • Lloguer escenaris

  Lloguer escenaris

  Eventop Carpas disposa de lloguer i venda d'escenaris, estructura d'alumini i acabat en fusta antilliscant hidròfugues.
  Veure més
 • Parasols

  Parasols

  Eventop Carpas disposa del lloguer de parasols per cobrir petits espais.
  Veure més
 • Lloguer de catenàries

  Lloguer de catenàries

  Eventop Carpas disposa de lloguer de catenàries , tant cinta retràctil com de cordó.

  Veure més
 • Faristols

  Faristols

  Eventop Carpas disposa de lloguer de faristols, constituït per una solguda estructura de metrakilato amb una base de fusta, ideal per a tot tipus de conferències.
  Veure més
 • WC Portàtil

  WC Portàtil

  Eventop Carpas disposa de lloguer de wc portàtils ecològics que funcionen mitjançant un sistema molt semblat al dels avions o trens.
  Veure més
 • Climatització

  Climatització

  Servei de lloguer d'estufes, lloguer de calefacció, lloguer d'aire condicionat, lloguer de polvoritzador d'aigua.
  Veure més
 • Cobriment Piscines

  Cobriment Piscines

  Eventop Carpas desenvolupa projectes complets i personalitzats per cobrir piscines de forma temporal.
  Veure més