Climatització

1 /

Lloguer d' Estufes

Eventop Carpas li ofereix estufes dissenyades paràgraf Ambients Exteriors Freds Com jardins, piscines, carpes i terrasses, festes a l'aire lliure, etc..
Perfecte funcionament en situacions de temperatures baixes.

Lloguer de Calefacció / Aire Condicionat

Consulti'ns la seva situació i tindrà el millor consell per solucionar el clima d'una forma ràpida, eficaç, econòmica i fiable.
Després d'estudiar l'espai a situar la maquinària i les calories necessàries, el nostre servei especialitzat efectuarà un transport i instal·lació ràpid. La millor opció per climatitzar les nostres carpes.

Lloguer de Polvoritzador d'Aigua

Eventop Carpas disposa de freshers, equips de climatització ambiental mitjançant un potent cabal d'aire amb aigua polvoritzada obtenint una baixada de temperatura entre 10 i 15ºC. Idoni per a esdeveniments a l'aire lliure.

La nostra empresa está especialitzada en la fabricació i lloguer de carpes , carpes model modular i carpes model Eventop VIP, i lloguer de tarima.
Realitzen el treball de forma integral, amb una llarga experiència en el sector i un equipo propi de professionals per a poder oferir el millor serveis als nostres clients. No dubti en sol.licitar pressupost de lloguer del nostres productos per al seu esdeveniment  (carpes , escenaris , tarimes , climatització ...)

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars

 • Lloguer escenaris

  Lloguer escenaris

  Eventop Carpas disposa de lloguer i venda d'escenaris, estructura d'alumini i acabat en fusta antilliscant hidròfugues.
  Veure més
 • Parasols

  Parasols

  Eventop Carpas disposa del lloguer de parasols per cobrir petits espais.
  Veure més
 • Lloguer de catenàries

  Lloguer de catenàries

  Eventop Carpas disposa de lloguer de catenàries , tant cinta retràctil com de cordó.

  Veure més
 • Faristols

  Faristols

  Eventop Carpas disposa de lloguer de faristols, constituït per una solguda estructura de metrakilato amb una base de fusta, ideal per a tot tipus de conferències.
  Veure més
 • WC Portàtil

  WC Portàtil

  Eventop Carpas disposa de lloguer de wc portàtils ecològics que funcionen mitjançant un sistema molt semblat al dels avions o trens.
  Veure més
 • Mobiliari Chillout

  Mobiliari Chillout

  Eventop Carpas disposa de lloguer de mobiliari chill out amb el disseny i creació d'espais singulars.
  Veure més
 • Cobriment Piscines

  Cobriment Piscines

  Eventop Carpas desenvolupa projectes complets i personalitzats per cobrir piscines de forma temporal.
  Veure més