Climatització

1 /

Lloguer d' Estufes

Eventop Carpas li ofereix estufes dissenyades paràgraf Ambients Exteriors Freds Com jardins, piscines, carpes i terrasses, festes a l'aire lliure, etc..
Perfecte funcionament en situacions de temperatures baixes.

Lloguer de Calefacció / Aire Condicionat

Consulti'ns la seva situació i tindrà el millor consell per solucionar el clima d'una forma ràpida, eficaç, econòmica i fiable.
Després d'estudiar l'espai a situar la maquinària i les calories necessàries, el nostre servei especialitzat efectuarà un transport i instal·lació ràpid. La millor opció per climatitzar les nostres carpes.

Lloguer de Polvoritzador d'Aigua

Eventop Carpas disposa de freshers, equips de climatització ambiental mitjançant un potent cabal d'aire amb aigua polvoritzada obtenint una baixada de temperatura entre 10 i 15ºC. Idoni per a esdeveniments a l'aire lliure.

La nostra empresa está especialitzada en la fabricació i lloguer de carpes , carpes model modular i carpes model Eventop VIP, i lloguer de tarima.
Realitzen el treball de forma integral, amb una llarga experiència en el sector i un equipo propi de professionals per a poder oferir el millor serveis als nostres clients. No dubti en sol.licitar pressupost de lloguer del nostres productos per al seu esdeveniment  (carpes , escenaris , tarimes , climatització ...)

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.

Serveis silmilars