Utilitzem galetes pròpies i de tercers per oferir els nostres serveis i recollir dades estadístiques. Continuar navegant implica la seva acceptació. Més informació Acceptar
Complements

Climatització

1 /

Lloguer d' Estufes

Eventop Carpas li ofereix estufes dissenyades paràgraf Ambients Exteriors Freds Com jardins, piscines, carpes i terrasses, festes a l'aire lliure, etc..
Perfecte funcionament en situacions de temperatures baixes.

Lloguer de Calefacció / Aire Condicionat

Consulti'ns la seva situació i tindrà el millor consell per solucionar el clima d'una forma ràpida, eficaç, econòmica i fiable.
Després d'estudiar l'espai a situar la maquinària i les calories necessàries, el nostre servei especialitzat efectuarà un transport i instal·lació ràpid.

Lloguer de Polvoritzador d'Aigua

Eventop Carpas disposa de freshers, equips de climatització ambiental mitjançant un potent cabal d'aire amb aigua polvoritzada obtenint una baixada de temperatura entre 10 i 15ºC. Idoni per a esdeveniments a l'aire lliure.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.