Complements

Lloguer de catenàries

1 /
Eventop Carpas disposa de lloguer de catenàries , tant cinta retràctil com de cordó.

Les catenàries són ideals  per dilimita espacis o zones d´accès i utilitzades per a àmbits tan diversos com a recintes firals, recepcions d'hotels, museus, esdeveniments musicals o esdeveniments diversos de fàcil transport e instal.lació.  El color dels cordons de les catenàries s'adeqüen a cada tipus de ambient.

Catenàries per a esdeveniments i recintes

En Eventop Carpas no només realitzem el servei de lloguer de catenàries, som especialistes en llogar carpesllogar tarima . Ens adaptem a cada esdeveniment amb les nostres carpes ja que disposem de diferents mides i colors; les carpes es poden unir fins a formar l'espai necessari per a cobrir cada esdeveniment. Si en el muntatge de carpes també instal.lem el lloguer de tarima aconseguim crear espais més càlids i acollidors.

Oferim lloguer de carpes per a casaments , lloguer de carpes per a esdeveniments corporatiuslloguer de carpes per a esdeveniments particulars , etc ...

Per a més informació sobre les nostres carpes i tarimes visiti l'apartat de carpes modularscarpes Eventop VIPtarimes o bé demaneu-nos pressupost a través del formulari. Prepararem la millor proposta que s'ajusti a les necessitats del seu esdeveniment.

Sol·licitar informació

Per a més informació sobre les nostres carpes, tarimes i altres productes per a esdeveniments, poseu-vos en contacte amb nosaltres omplint us plau el següent formulari. A la major brevetat possible, ens posarem en contacte amb vostè. Gràcies pel seu interès.